TEIPPAUKSET

Valitse käyttökohteesi, me toteutamme!

MAINOSTEIPPAUKSET

Laadukkaat mainosteippauksemme tarjoavat tehokkaan tavan tuoda yrityksen esille ja tehostavat sen viestintää. Mainosteipit on mahdollista asentaa lähes minne tahansa, ikkunat, lattiat, seinät, katot yms. Käyttökohteita ovat esimerkiksi liiketilat, tapahtumat ja ajoneuvot. Päätä sinä mihin niitä tarvitset ja me toteutamme ne ammattitaidolla sekä laadukkailla teipeillä, jotka kestävät haastaviakin olosuhteita, ulkonäöstä tietenkään tinkimättä.

Laadukkaat mainosteippauksemme tarjoavat tehokkaan tavan tuoda yrityksen esille ja tehostavat sen viestintää.

SISUSTUSTEIPPAUKSET

 

Tuo yrityksen värimaailmaa ja graafista ilmettä esiin myös liiketilan sisustuksessa. Sisustusteippauksella voidaan toteuttaa logoja, tekstejä, opasteita tai jopa kuvia, niitä voidaan käyttää esimerkiksi lasi-, seinä- tai lattiapinnoilla. Lasipinnoille voidaan esimerkiksi toteuttaa teippauksia näköesteeksi esimerkiksi kokoustiloihin, joista pääsee vielä valo läpi. Tulostetulla seinätarralla voit peittää kokonaisen seinän esimerkiksi kuvalla, tai se voidaan laittaa muotoonleikattuna peittämään vain osan seinästä. Yksityishenkilöt saavat myös kotitalousvähennystä sisustusteippauksista.

AJONEUVOTEIPPAUKSET

 

Tarvitseeko ajoneuvosi uutta väriä, logoja tai tarroja tekemään siitä juuri sinun käyttöösi sopivan? Toteutamme autojen ja muiden kulkupelien yliteippaukset sekä pienemmät teippaustarpeet. Yliteippaus on tehokas tapa suojata autosi alkuperäinen maalipinta ja sen voi poistaa helposti jälkiä jättämättä. Teippaamme ajoneuvoihin myös logot, tekstit ja kuviot yms. käyttäen laadukkaita ja kestäviä materiaaleja.

yliteippaukset sekä pienemmät teippaustarpeet